Kínai ajtózár

Kínai ajtózár
Ára: 19900 Ft
Kínai ajtózár
19 900 Ft

Hazánkban több éve megjelent Kínai biztonsági ajtók fő szerkezete a három irányban mozgó zártest.

Kínai Hisec ajtó tipúsaiban általában széles előlappal szerelt három kör alakú csapos zárás történik egyidejüleg a kulcs elforgatásával a csapda nyelv a kilincs és a kulcs mozgatásával történik,az alsó segéd retesz egy csapot müködtet de kizárólag belülről fél fordulattal használható. Így öt mozgó nyelvet láthatunk az előlapon.

A felső és az alsó segéd zártesteket úgyan ez a zártest vezérli mégpedig a doboz alján és a tetején található fűlek be akasztásával.

A Kínai ajtók többségében vékony előlapos három irányban mozgó kocka,három illetve négy nyelves változat érhető el,melyben szinén megtalálható a kizárólag belülről müködtethető segéd retesz. A felső és az alsó segéd zártesteket ugyan ez a zártest vezérli mégpedig a doboz alján és a tetején található fűlek be akasztásával.

Az eltelt idő alatt sok meghibásodás jelenkezhet,a gyártó semilyen alkatrész pótlását nem teszi lehetővé, így a legtöbb esetben a Kínai ajtózár meghibásodásakor a csere jöhet szóba.

Zárszerkezet cseréjét vállaljuk

Az eltelt idő alatt ez a szerkezet több ezerszer nyitotta és zárva tartotta bejárati ajtónkat. Sok esetben merül fel a kérdés miért romlik el a zárszerkezet? Minden eszköznek van egy bizonyos felhasználási értéke mely az idő múlásával a romlás hanyatlása felé tart. Az az eszköz melyet csak kevésszer használnak fel több időt tud működni ott ahol a felhasználás mértéke nagyobb ott gyorsabban lép életbe az elhasználódás. ehhez hozz jönnek még a Kínai ajtó esetében a nem jó beállított ajtók és rossz pozícióban történő reteszelés. Ezek azok a tényezők melyek le rövidíthetik egy egy Kínai ajtó zár működését. Amikor eljön az elhasználódás ideje a gyártó nem biztosít egy darab alkatrészt sem amit lehet cserélni így a fő zárszerkezet cseréje mellett tehetünk le a voksunkat. Megrendelhetjük a nagy számban létrejött webshopokból persze így nem kerül be az ajtónkba csak a kapuig jut el. Ha tőlünk rendeli meg az alkatrészt mi az be is szereljük Önnek még aznap persze ennek többlet költsége adódik. De ezzel mind a szakszerű beszerelést és a 12 hónap garanciát Önök nyerik!

Hisec ajtó és Kínai ajtó zárszerelő szolgálatunk egy órán belül elhárítják akut zár problémáit és a szerviz autóinkból pótljuk a hibás zárszerkezeteket.

Kínai ajtózárszerkezetek cseréje kizárólag a helyszínen vehető igénybe minden esetben a munkadíjjal együtt 19,900 forint + áfa értékben.

Minden általunk beszerelt termékre 12 hónap garanciát biztosítunk melyet 24 órás szerviz szolgáltatással támasztunk alá.

Várjuk megrendelését!

Tisztelettel maradunk az Ön Kínai ajtó zárszerelője.

06 70 272 77 73 Non Stop Kínai ajtó zárszerelés