Kínai ajtó kilincs csere

Kínai ajtók kilincsek és a Hisec bejárati ajtók elsődleges védelmi pontja a cilinder betét azaz zárbetétet körűl ivelő biztonsági pajzs mely sok esetben egy hajlított lemezből készűl.

A piacon lévő Kínai bejárati ajtók széles körében használta a gyártó de az idő múlásával piacra került egy védelmben erősebb változat mely anyagában és minőségében jobban emészthető változat. Mint látható a külső lemez mögőtt elhelyzekedik egy megerösített burkolat mely nem gátolja a lemez fel hajlítását ezzel gátolva a zárbetét eltörését.

Sajnos több esetben tapasztaltuk,hogy a betörések fele ily módon történik. A Kínai ajtó erősített kilincs veret cseréjével ez az idő meg kétszerezhető így ösztönözve az illetéktelen behatolók távoltartását.

A legtöbb esetben a kilincs eltörésére panaszkodtak ügyfeleink, úgy gondoljuk hogy az erősitett pajzs változatánál nem a kilincset erősítették meg ezáltal erre a problémára is csak a csere lehet a megoldás.

Kínai kilincs garnitura tartalma a külső - kilincs, belső-kilincs, 1-1 db műanyag tömítés, rögzítő csavarok, hosszú kilincs tengely.

Minden esetben fontos szempont a nyitás iránya (jobbos illetve balos) kivitelben készülhet.

Sok eset tanulmány ad rá lehetőséget, hogy kijelentsük nem minden esetben van szükség a teljes kilincs garnitúra cseréjére hiszen a felső vagy netán az alsó rögzítő csavar menetének romlása, deformitásakor nem szükséges ez a művelet. Ugyan ez az esete járható ha a cilindervédő gyűrű külső vagy belső része sérül itt sincs az egész garnitúra cseréjére hiszen ezen alkatrészek külön külön pótolhatóak.

Miért minket bízzon meg a feladattal

 

Szerviz szolgálatunk az elmúlt évek során megannyi kilincsproblémát oldott meg a helyszínen a cserétől kezdve az átalakításig mely a gombos változatig terjed. A munkák sokasága lehetőséget biztosított az egyedi kivitelezésünknek melyben nem szabhat határt egy egy alkatrész cseréje sem ami a kilincs garnitúrát érintheti. Szerviz autóink a legmagasabb anyag készlettel állnak rendelkezésre és egy órán belül biztos megoldást kínálnak az eltört kilincsek alkatrész pótlására. Hívhat minket éjjel nappal, akár előre egyezettet időpontban ami Önnek a legmegfelelőbb. Szakértelmünk mellé garanciát biztosítunk melyet 24 órás szerviz szolgálattal támasztunk alá.
Hívjon, hogy záródjon az ajtója!

 

Kínai ajtó kilics csere +36 70 272 77 73

 

További tartalmat talál a társoldalainkon:

 

Termékek:
   
Kínai ajtó kilincs
Ára: 9 900 Ft

Kínai ajtó kilincs

9 900 Ft