Zárcsere kivitelezésemmel értéket védek meg Önnek! Egy kattintásra elérhető vagyok. +36-70-272-7773

Kínai ajtó kilincs csere

Kínai ajtó kilincsek és a Hisec bejárati ajtók elsődleges védelmi pontja a cilinder betét azaz zárbetétet körűl ivelő biztonsági  kilincs pajzs mely sok esetben egy hajlított lemezből készűl. A piacon lévő Kínai bejárati ajtók széles körében használta a gyártó de az idő múlásával piacra került egy védelmben erősebb változat mely anyagában és minőségében jobban emészthető változat. Mint látható a külső lemez mögőtt elhelyzekedik egy megerösített burkolat mely gátolja a lemez fel hajlítását ezzel gátolva a zárbetét eltörését.

Sajnos több esetben tapasztaltuk,hogy a betörések fele ily módon történik. A Kínai ajtó erősített kilincs cseréjével ez az idő meg kétszerezhető a így ösztönözve az illetéktelen behatolók távoltartását. A legtöbb esetben a kilincs eltörésére panaszkodtak ügyfeleink, úgy gondoljuk hogy az erősitett pajzs változatánál nem a kilincset erősítették meg ezáltal erre a problémára is csak a csere lehet a megoldás.

Cégünk kizárólag csak az erősített változatot preferálja a Kínai ajtó kilincs csere alkalmazásakor mert vissza felé ne menjünk a biztonságtechnika területén. Legyünk előre tekintőek és készüljünk fel arra a tényre, hogy bármikor lehet áldozat egy betörés terén a lakásunk bejárati ajtaja és az otthonunkban rejlő értékek.  

Kilincs ami letörik

Kínai ajtó kilincse majdnem minden esetben a világító Led körül törik el. Ez azt jelzi, hogy az anyagvastagság itt a legkevesebb és a nyíró erő ebben a pozícióban fejti ki legnagyobb hatását, akkor ha az ajtót húzni vonni emelni vagy tolni kell bezáráskor. Ha az ajtó megfelelően van pozicionálva abban az esetben a kilincset visszahúzó rúgó gyengül meg a felhasználásának mértékében. Tehát a romlás mindkét esetben bekövetkezik és nincs más megoldás mint a Kínai acél ajtó kilincs cseréje. 

Ha már cseréljük a Kínai ajtó kilincset

Nem árt tovább gondolkodni azon a tényen, miszerint a Kínai ajtó további szerkezetei sem kielégítőek úgy mint a 13 pontot záró zárbetét. A cilinder alapanyaga szintén silány minőséget képvisel, sokszor még az ajtó zárva tartását sem tudja biztosítani. Beletörik a kulcs, a kulcs elforgatásánál félúton megszorul, vagy esetleg bele sem megy a kulcs lyukba csak nagy erőfeszítéssel.

Ha nem találkozott ezekkel a problémákkal a működtetés során akkor eljön ennek a működésképtelenségnek az ideje is! természetesen felhasználás függő a tényező mikor köszön be az ajtó nyitva vagy zárva maradása. Nem bebeszélve a biztonságról melyet a zárbetét egy betűig sem képvisel.

Átlagosan egy cilinder zár 5 illetve minimum 6 csappal rendelkezik ami biztonságot szavatolhatja. Ebben az esetben 2 db található a termékben,így nem kizárt, hogy az Ön közelében lévő otthon védelmére állított Kínai ajtó kulcsa az Önét is működteti!
Komoly elhatározás kell a felismeréshez és ahhoz, hogy ezt a cikket elolvasva Önök cselekedjenek. Nap mint nap keresnek meg leendő vagy károsult ügyfelek akiknek az acél bejárati ajtóját kulcs nélkül zárfésűvel, vagy a legtöbb esetben álkulccsal nyitották ki illetve zárták azt vissza. Csak már érezhető értékhiánnyal.

A biztosító a legkevesebb esetben téríti meg a kárigényt hiszen a gyári zárbetét nem felel meg a Mabisz előírásainak. Mikor vette elő legutóbb a lakásbiztosítás szerződését és ellenőrizte az Ön felé irányuló szabályozást? Segítek egyszer sem! Ezek a hibák és a hitetlenség abban, hogy az én ajtómat miért törnék fel vagy ellenkező esetben hozzám miért törnének be, adnak lehetőséget az illetéktelen látogatók számára az értékek eltávolítására. Egyszóval a zárbetét csere szükséges és elengedhetetlen arra nézve, hogy nem legyünk károsultak a fent vázolt esetek többségében.


Lehetőséget nyújtunk a Kínai ajtó kilincs csere által kifizetett munkadíj értékében a zárcsere feladat elvégzésére is melyet a biztosító előírásának megfelelően Mabisz 5 kategóriájú termékcsaládból prezentálunk. Így Ön csak nyerhet a zárcsere feladatán hiszen nem kell külön munkadíjjal számolnia mert azt a kilincs csere alatt kifizetett összeg tartalmazza. Érdekli időpont a munkavégzésre?

 

Miért minket bízzon meg a feladattal

Szerviz szolgálatunk az elmúlt évek során megannyi kilincsproblémát oldott meg a helyszínen a cserétől kezdve az átalakításig mely a gombos változatig terjed. A munkák sokasága lehetőséget biztosított az egyedi kivitelezésünknek melyben nem szabhat határt egy egy alkatrész cseréje sem ami a Kínai ajtó kilincs garnitúrát érintheti. Szerviz autóink a legmagasabb anyag készlettel állnak rendelkezésre és egy órán belül biztos megoldást kínálnak az eltört kilincsek alkatrész pótlására.

Szolgáltatásaink költsége átlagosan jobb és a kereskedelem szintjén mozog az ellentétben velünk versenyre kelő konkurenciák árajánlataival szemben akik ezeken a munkálatokon élesen borotválnak. Óriási tapasztalatot tudunk átadni Önöknek a Kínai ajtó szegmensében hiszen az elmúlt évtizedben nap mint nap kerestek fel minket olyan lehetséges és lehetetlen problémával amely a szakmai tudásunkat fejlesztette. 

Hívhat minket éjjel nappal, akár előre egyezettet időpontban ami Önnek a legmegfelelőbb.

Szakértelmünk mellé 12 hónapos garanciát biztosítunk melyet 24 órás szerviz szolgálattal támasztunk alá.

Hívjon, hogy záródjon a Kínai ajtója!

 

Kínai ajtó kilincs csere +36 70 272 77 73

   Kínai ajtó kilincs csere

Termékek:
   
Kínai ajtó kilincs
Ára: 19 900 Ft

Kínai ajtó kilincs

19 900 Ft