Kínai ajtózár eladó

Hazánkban tíz éve megjelent Kínai biztonsági ajtók fő szerkezete a három irányban mozgó zártest.

A Hisec ajtó tipúsaiban általában széles előlappal szerelt három kör alakú csapos zárás történik egyidejüleg a kulcs elforgatásával a csapda nyelv a kilincs és a kulcs mozgatásával történik,az alsó segéd retesz egy csapot müködtet de kizárólag belülről fél fordulattal használható. Így öt mozgó nyelvet láthatunk az előlapon.

A felső és az alsó segéd zártesteket úgyan ez a zártest vezérli mégpedig a doboz alján és a tetején található fűlek be akasztásával.

A Kínai ajtók többségében vékony előlapos három irányban mozgó kocka,három illetve négy nyelves változat érhető el,melyben szinén megtalálható a kizárólag belülről müködtethető segéd retesz.

A felső és az alsó segéd zártesteket ugyan ez a zártest vezérli mégpedig a doboz alján és a tetején található fűlek be akasztásával.

Az eltelt idő alatt sok meghibásodás jelenkezhet,a gyártó semilyen alkatrész pótlását nem teszi lehetővé, így a legtöbb esetben a Kínai ajtózár meghibásodásakor a csere jöhet szóba.


Hisec ajtó és Kínai ajtó zárszerelő szolgálatunk egy órán belül elhárítják akut zár problémáit és a szerviz autóinkból pótljuk a hibás zárszerkezeteket.

A Kínai ajtózárszerkezetek cseréje kizárólag a helyszínen vehető igénybe minden esetben a munkadíj és anyagköltség minimum 19,900 forint +áfa.

Minden általunk beszerelt termékre 12 hónap garanciát biztosítunk melyet 24 órás szerviz szolgáltatással támasztunk alá.

Várjuk megrendelését!

Tisztelettel maradunk az Ön Kínai ajtó zárszerelője.

06 70 272 77 73 Non Stop Kínai ajtó zárszerelés

Termékek:
   
Kínai ajtózár
Ára: 19 900 Ft

Kínai ajtózár

19 900 Ft