Hisec ajtó kilincs

Mindennapos dolog az ajtó kilinccsel való nyitása illetve zárása, de sajnos a lehetőség nem végtelen. Az anyag szerkezeti felépítéséből adódóan alacsony élettartam várható a működési ciklus szempontjából és erre rá dolgozik még az ajtó rossz beállítása, működése. Ezek a hiba jelenségek felére csökkenthetik a Hisec ajtó kilincs működési intervallumát. Pedig beállítással, pozicionálással hosszabb távra szabható lehet a kilincs működtetése. A legtöbb esetben a külső vagy éppen a belső fogantyú törik el a led kőrül hiszen itt a legmagasabb az igénybevétel a lenyomás során. Lehetséges elvétve a kilincsek rúgójának törése is ez esetben a kilincs nem vizszintesen áll kb 3 óránál hanem az óra mutató szerint 5 óránál. 

Probléma források és elhárítása

Kevesebb esetben a pajzsot összehúzó csavar menete szakad meg ezáltal a címer mozogni kezd. itt egy betörési kísérlet alkalmával le/fel feszíthetővé válik a szerkezet. Ezáltal tálcán kínáljuk az értékeinket. Bármelyik rögzítési felület megszűnése egyenlő lehet a betöréssel. Ám van még egy probléma amit meg kell ejtenünk amely nem más mint a belülről reteszelhető segéd zár műanyag házának eltörése. Ez lehetséges nyitott ajtónál illetve megeshet zárt ajtónál is amely esetben nem tudjuk az ajtót kinyitni. Így többletköltséggel kell számolnunk mégpedig egy ajtónyitási díjjal egybekötve amely közel hasonló áron van kiajánlva mint ha lecserélnénk a Hisecajtó kilincset.

Mi vagyunk a megoldás a kilincs cserére

Önnek lehetősége van arra,hogy megfelelő időben felismerje a fent említett problémák forrásait úgy mint hibás működés, nehezen való nyitás - zárás, az ajtó emelésével vagy meghúzásával egyidejű zárás, stb... Ezen problémák nyújtása biztosan az ajtó kilincs veretének cseréjével járhat. Szolgáltatásaink közé soroljuk az ajtó beállítását és HiSec ajtó zárjavítás és zárcserét utóbbival hosszabbtávú biztonságos zárásmódot alkothat értékei köré. Ha még is megtörténik a fent említett problémák egyike akkor az alkatrészek rendelhető státuszba kell sorolni melyet szintén megtehet nálunk, akár szereléssel egybe kötve mely időt és költséget halmoz fel ügyfeleink pénztárcájában. Nem kell mást tennie mint megrendeli a terméket és még aznap akár egy órán belül működésbe hozzuk Hisec bejárati ajtóját!

Hívjon hogy jól záródjon a napja!

Hisec ajtó kilincs csere 06 70 272 77 73 

Hisec ajtó kilincs csere