Kínai ajtó kilincs

Kínai ajtó kilincs
Ára: 19900 Ft
Kínai ajtó kilincs
19 900 Ft
A kínai ajtók és a Hisec bejárati ajtók elsődleges védelmi pontja a cilinder betét azaz zárbetétet körül ívelő biztonsági pajzs mely sok esetben egy hajlított lemezből készül.
A piacon lévő Hisec bejárati ajtók széles körében használta a gyártó de az idő múlásával piacra került egy védelmében erősebb változat mely anyagában és minőségében jobban emészthető változat. 

Mint látható a külső lemez mögött elhelyezkedik egy megerősített burkolat mely gátolja a lemez fel hajlítását ezzel gátolva a zárbetét eltörését.

Sajnos több esetben tapasztaltuk,hogy a betörések fele ily módon történik. A Kínai ajtó kilincs veret cseréjével ez az idő meg kétszerezhető így ösztönözve az illetéktelen behatolók távol tartását.

A legtöbb esetben a kilincs eltörésére panaszkodtak ügyfeleink,úgy gondoljuk hogy az erősített pajzs változatánál nem a kilincset erősítették meg ezáltal erre a problémára is csak a csere lehet a megoldás.
Kínai ajtó kilincs és Hisec ajtó kilincs csere igénybe vehető a helyszínen is minden esetben a munkadíj 19,900 forint +áfa.

Minden általunk beszerelt termékre 12 hónap garanciát biztosítunk melyet 24 órás szerviz szolgáltatással támasztunk alá.
Várjuk megrendelését!
Tisztelettel maradunk az Ön Kínai ajtó zárszerelője.

06 70 272 77 73 Non Stop Kínai ajtó kilincs csere